Cum trebuie să arate o sală de nuntă perfectă | Ponton

Cum trebuie să arate o sală de nuntă perfectă

Cum trebuie să arate o sală de nuntă perfectă

Ai spus „Da” iar acum ești în căutarea sălii potrivite pentru evenimentul nunții tale. În toată frenezia momentului și în agitația organizării nu știi la ce anume să fii atentă atunci când închiriezi un local. Venim în ajutorul tău cu câteva detalii la care trebuie să fii atentă atunci când pornești în căutare.

O nuntă intimă sau una cu mulți invitați?

În primul rând, trebuie să îți dai seama în ce ton și stil vrei să organizezi totul: fastuos, elegant și rafinat sau ceva mai restrâns, intim, simplu și casual. După ce ai stabilit acest lucru știi foarte bine ce capacitate ar trebui să aibă sala dorită. Pentru nunțile restrânse, în care inviți doar prietenii și familia, o sală de 50 de persoane este foarte potrivită. Dacă e importantă grandoarea evenimentului și îți dorești cât mai mulți invitați alături de care să te bucuri de acest moment, recomandăm sălile cu o capacitate de aproximativ 160 de persoane.

În aer liber sau într-un loc închis?

Multe dintre noi visăm la o nuntă restrânsă în aer liber, în care să ne bucurăm de frumusețea naturii. O terasă cu o priveliște naturală, elegantă aduce un plus de valoare și unicitate nunții. Dacă ești o persoană mai pragmatică și nu riști să te confrunți cu imprevizibilitatea vremii, mai bine e să te gândești la un restaurant clasic.

Lumina

Lumina este un element esențial în alegerea sălii perfecte. Dacă nunta este una de zi, asigură-te că restaurantul are multe ferestre. Dacă nunta are loc pe timp de noapte, este important ca sala să fie bine luminată și să poți controla luminozitatea pe tot parcursul serii.

Acustica
Muzica este sufletul oricărei petreceri. Pentru ca muzica pusă de dj-ul pe care îl vei avea invitat sau cea cântată live să se audă bine trebuie să te interesezi care este acustica sălii. De asemenea, se recomandă  să se verifice acest aspect înainte de începerea nunții.

Sălile de la Ponton se potrivesc cu  orice nevoie o ai pentru felul în care vrei să îți planifici evenimentul mult visat. Fie că vrei un spațiu mai mare, mai intim sau în aer liber, aici găsești mai multe opțiuni dintre care poți alege.

Vă dorim multă răbdare în căutarea locului perfect!