Echipa Ponton


Liliana Bălan

general manager

Istorisiri despre restaurantul de pe malul lacului Ciric sunt nenumărate. Cea care schițează un nou început al poveștii despre Pontonul emblematic al Iașului este managerul, Liliana Bălan. Cu o experiență de 15 ani în domeniul turistic și de 4 ani în administrarea restaurantelor, a pus bazele unui nou concept: un restaurant ce îmbină bunul gust cu ambientul natural și creează locul perfect pentru evenimente și momente memorabile.

Răzvan Clopoțel

bucătar șef

Rafinamentul și gustul deosebit al preparatelor de la Ponton poartă ca amprentă pasiunea bucătarului nostru, Răzvan Clopoțel. Înzestrat cu talentul artei culinare și cu o experiență de peste 14 ani, e specializat în meniuri pe bază de pește și fructe de mare. Inovator și creativ, propune clienților noștri două stiluri de mâncăruri potrivite cu tradiția și locația restaurantului: preparate românești și preparate pescărești cu influențe mediteraneene.

Andreea Constantin

coordonator evenimente

„Arată bine, făcând bine”- acesta este motto-ul Andreei, coordonatorul nostru de evenimente. O fire deschisă spre noi experiențe și oameni, ea e persoana care simte întodeauna pulsul clientului atunci când acesta ne calcă pragul în cele mai importante zile din viața lui. Pasiunea și energia o recomandă, iar cu o atitudine veselă specifică, e omul principal în organizarea celor mai frumoase evenimente.