Sali | Ponton
Sala White Lily

Petreceri cu tot alaiul de oameni, într-un decor rafinat și fin s-au tot dat în Sala White Lily. Nunți elegante, cumătrii pline de voie bună și aniversări spectaculoase au impresionat în ochii invitaților. Sala White Lily are o capacitate de 150 persoane și permite o desfășurare fastuasă a tuturor evenimentelor pe care vrei să le organizezi.

Sala Anchor

Sala Anchor poartă amintirea fiecărui motiv de bucurie al tuturor oaspeților de au venit să se petreacă la noi. Iubirea celor care s-au căsătorit, nașterea unui copil, o nouă vârstă împlinită, timpul petrecut cu cei care ne sunt dragi- ne bucurăm împreună de toate acestea. Pentru cei care caută un loc intim, fie că își doresc un eveniment elegant sau unul mai tradițional, simplu, în care vrei doar veselie și voie bună, sala de o capacitate de 40 persoane este potrivită pentru tine.

Terasa

Zilele de vară poartă în esența lor timpul petrecut fără de grijă în bătaia soarelui pe terasa de la Ciric. E un loc minunat în care să te lași purtat cu gândurile oriunde îți vrea inima. Un eveniment restrâns de maxim 50 de persoane pe terasa Ponton prinde un farmec aparte ce impresionează.

Ponton

Pontonul este legătura dintre pământul sigur și misterioasele întinderi de apă; o insulă de siguranță chiar la marginea abisului. Adăpostește voia bună a celor care vin să se desfate cu ale noastre bucate și să se cinstească cu toată voia bună. Dacă vrei ca cei dragi să păstreze amintirea unui eveniment deosebit, organizează un eveniment pe ponton, cu o capacitate de 40 de locuri.

Foisor

Lacul, soarele ce se reflectă în apă, lebedele ce se plimbă liniștite și trec nepăsătoare pe sub umbra salciei fac toate parte din întregul decor natural al foișorului. Dacă îți dorești un eveniment intim în mijlocul naturii, punem la dispoziție terasa de pe foișor cu o capacitate de 40 de locuri. Momentele prind mai mult farmec atunci când te bucuri și de frumusețea naturii.